Ducato platós alváz

Kezdőár nettó Ft 7.083.000
(bruttó Ft 8.995.410)
Modellek

Áttekintés

Ducato platós alváz

Dízel
2
Euro6d-TEMP
Kézi

Részletek

Külső

Ködfényszóró

Az első lökhárító alján elhelyezett ködlámpák a maximumot nyújtják láthatóság tekintetében.

 

Négy részre bontott orr

Az új lökhárító három különálló részből és a hűtőrácsból épül fel. Az elemek egymástól függetlenül leszerelhetők, így a karbantartás gyorsabban és költséghatékonyabban végezhető. Formáját úgy alakítottuk ki, hogy maximális védelmet biztosítson. Rendelhető metál és piano fekete hűtőráccsal.

 

Fényszórómosók

A nagynyomású vízsugárnak köszönhetően a visszahúzható fényszórómosók a lámpa teljes felületét tisztán tartják, így azok jobban megvilágítják az úttestet és biztonságosabbá teszik a vezetést.

LED nappali menetfények és fényszórók

A LED nappali menetfényeket és fényszórókat úgy helyeztük el, hogy ütközés esetén védve legyenek 
és 40%-kal hatékonyabb megvilágítást biztosítsanak.

 

Fényvisszaverő szélvédő.

A külön rendelhető, kétrétegű, fémoxidokat tartalmazó Solex üvegből készült szélvédő érezhetően csökkenti a kabinba bejutó UV-sugárzást, így komfortosabbá teszi az utazást a jármű fedélzetén. Emellett napos időben csökkenti a jármű fogyasztását azáltal, hogy a légkondicionáló berendezést kevesebbet kell üzemeltetni.

 

Maxi verzió

Ha erőre van szüksége, a Ducato minden feladatra megoldást jelent. Mindig számíthat a Maxi verziók (3.5t&4,2t) mechanikus berendezéseire, felfüggesztéseire és fékrendszerére.

Felfüggesztés

7 különböző típusú hátsó felfüggesztés rendelhető:
- 1 szimpla laprugós felfüggesztés
- 1 „komfort” felfüggesztés szimpla laprugóval és stabilizátor rúddal 
- 1 dupla laprugós felfüggesztés
- 2 dupla laprugós felfüggesztés, megnövelt hasmagassággal és stabilizátor rúddal, rendelhető 2500 kg-ig terhelhető hátsó tengellyel is 
- 1 kompozit anyagokból készített felfüggesztés, amely 15 kg-mal csökkenti a jármű tömegét, megnövelt hasmagassággal és stabilizátor rúddal 
- 1 önszabályozó légrugós felfüggesztés, rendelhető air-comfort változatban nagy terheléssel járó munkákra átalakított járművekhez

 

Padlólemez alatt elhelyezett szerszámtartó

A jármű rakterének padlólemeze alatt elhelyezhető egy praktikus szerszámtartó rekesz (opció), melyben biztonságosan szállíthatja kisebb szerszámait.

Pneumatikus felfüggesztések

A pneumatikus felfüggesztések segítenek megőrizni a jármű stabilitását függetlenül attól, hogy mennyi rakományt szállít. Ha a jármű egy helyben áll, a felfüggesztéseknek köszönhetően a lerakodás megkönnyítése érdekében növelhető és csökkenthető a hasmagasság.

 

Lehajtható hátsó lépcsők

A hátsó oldallemezen egy lehajtható létra került elhelyezésre, mely megkönnyíti a be- és kirakodást.

 

Plató burkolata

A Ducato platóját ellenálló marine faburkolat borítja.

Elektromosan állítható külső visszapillantó tükrök

A visszapillantó tükrök amellett, hogy köszönhetően panorámaképet mutatnak a jármű mögötti területről, rendkívül praktikusak is, hiszen a kabin belsejéből elektromosan állíthatók.

 

Megerősített karosszéria

A jármű fő elemeit – például a karosszériát és a mozgó alkatrészeket – továbbfejlesztették az ellenállóképesség, a tartósság és a megbízhatóság szempontjából.

 

Fékrendszer

A továbbfejlesztett fékrendszernek megnövelték a teljesítményét, tartósságát és csökkentették a működés közbeni zajszintet.

Érdekli ez a jármű?

Belső tér

Műszerfal és műszeregység

Techno vagy Classic? A Ducato két különböző műszerfallal rendelhető, melyek nemcsak praktikusak, hanem elegáns stílusukkal tökéletes összhangban vannak a belső tér finom anyagaival. A szellőzők keretét a Techno műszerfalon ezüst, míg a Lounge verzión bronz bevonat borítja.

 

Többfunkciós tartókonzol

Egyedi kialakításnak köszönhetően a többfunkciós tartókonzolon akár 10”-os okostelefonok és táblagépek is elhelyezhetők. Így irodáját mindenhova magával viheti.

 

Hűtött tárolórekesz

A hűtött tárolórekesz hidegen tartja ételeit és italait, ha a légkondicionáló berendezés be van kapcsolva.

Webasto

A Webasto Thermo Top „C” programozható fűtőberendezésnek köszönhetően a jármű akár 24 órával indulás előtt felfűthető. A fűtőberendezés rendelhető továbbá időzítő nélküli változatban.

 

Ülések

A Ducato mindig megbízható, minőségi partnere lesz a munkában. A mosható, eco-bőr borítású üléseknek köszönhetően a kabint mindig rendezetten tarthatja és kedve szerint tisztíthatja.

 

Fűthető, rugós ülések

A Ducato ülései maximális komfortot biztosítanak. Az első ülések fűtése egyetlen gombnyomással bekapcsolhatóak, míg a hidraulikus rugók és a rezgéstompító rendszer elnyeli a jármű mozgásából adódó rázkódásokat, így a jármű kabinjában az utazás egyenetlen terepen is kényelemben telik.

Üléspad lehajtható asztallal

Az elöl utazók helyet foglalhatnak különálló üléseken vagy – a tágas kabinnak köszönhetően – egy üléspadon, melynek középső háttámlája praktikus asztallá alakítható. Mindkét konfiguráció 3-pontos biztonsági övvel és különálló fejtámlákkal van felszerelve.

 

Comfort-Matic robotizált sebességváltó

A Comfort-Matic robotizált váltó csökkenti a jármű üzemanyag-fogyasztását és károsanyag-kibocsátását, valamint elsősorban a városokban rendkívül komfortossá teszi a vezetést. Két (szekvenciális és teljesen automatikus) üzemmódban használható, így mindig kedvenc vezetési stílusát választhatja.

 

Uconnect™ Radio NAV rendszer Bluetooth® funkcióval, valamint AUX és USB csatlakozóval

A CD lejátszóval, 5”-os színes érintőképernyővel, Bluetooth® funkcióval és integrált navigációval felszerelt UconnectTM Radio NAV rendszer kezelőszerveit a kormánykeréken helyeztük el. A rendszer AUX és USB csatlakozói a pohártartó közelében kaptak helyet.

Érdekli ez a jármű?

Motorok

Megfelelő motor minden feladatra: dízel vagy gáz, hatékony üzemanyag-fogyasztás és alacsony károsanyag-kibocsátás, dinamikus és környezetbarát működés. A felváltás jelző rendszerrel felszerelt MultiJet motorjaink rendelhetők Start&Stop rendszerrel is. Az összes manuális verziót 6-fokozatú sebességváltóval szállítjuk, speciális váltóáttételekkel a Maxi modellekhez. Igény esetén rendelhető 6-fokozatú Comfort-Matic robotizált sebességváltóval. A FEL gomb megnyomásával optimalizálható a sebességváltás amikor a jármű tele raktérrel vagy lejtőn felfele közlekedik.

120 MultiJet2

Hengerűrtartalom: 2287 cm3

Típus: Dízel, 4 henger egy sorban

Befecskendezés: MultiJet Common Rail közvetlen befecskendezés turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Maximális teljesítmény: 120 LE (88kW) 2750 ford./perc

Maximális nyomaték: 320 Nm 1400 ford./perc

Környezetvédelmi szint: Euro 6(B) CO2 kibocsátás (g/km): 214-236 Kombinált fogyasztás: 8,1 - 8,9 (l/100km)

140 MultiJet2

Hengerűrtartalom: 2287 cm3

Típus: Dízel, 4 henger egy sorban

Befecskendezés: MultiJet Common Rail közvetlen befecskendezés turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Maximális teljesítmény: 140 LE (103 kW) 3,500 ford./perc

Maximális nyomaték: 350 Nm 1400 ford./perc

Környezetvédelmi szint: Euro 6(B) CO2 kibocsátás (g/km): 215-239 Kombinált fogyasztás: 8,2 - 9,1 (l/100km)

 

160 MultiJet2

Hengerűrtartalom: 2287 cm3

Típus: Dízel, 4 henger egy sorban

Befecskendezés: MultiJet Common Rail közvetlen befecskendezés turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Maximális teljesítmény: 160 LE (118 kW) 3500 ford./perc

Maximális nyomaték: 380/400* Nm 1500 ford./perc

Környezetvédelmi szint: Euro 6(B) CO2 kibocsátás (g/km): 203-232 Kombinált fogyasztás: 7,7 - 8,8 (l/100km)

 

180 MultiJet2

Hengerűrtartalom: 2287 cm3

Típus: Dízel, 4 henger egy sorban

Befecskendezés: MultiJet Common Rail közvetlen befecskendezés turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Maximális teljesítmény: 178 LE (130 kW) 3500 ford./perc

Maximális nyomaték: 400/450* Nm 1,500 ford./perc

Környezetvédelmi szint: Euro 6(B) CO2 kibocsátás (g/km): 203 - 232 Kombinált fogyasztás: 7,7 - 8,8 (l/100km)

Érdekli ez a jármű?

Biztonság

A Ducato egyet jelent az optimális biztonsággal és teljesítménnyel. A járművet a legmodernebb vezérlő és biztonsági technológiákkal szerelték fel.

 

Autonóm vészfék rendszer

Autonóm vészfék rendszer egy olyan integrált rendszer, amelynek célja, hogy megelőzzön vagy tompítson egy lehetséges ütközést. A rendszer egy kamera segítségével észleli az úttesten levő akadályokat, és figyelmezteti azokra a vezetőt, amennyiben a sofőr nem reagál, vészfékezésbe kezd.

 

Hátsó keresztirányú forgalomfigyelő rendszer

A rendszer tolatás közben a radarok segítségével észleli azon járműveket, amelyek oldalról közelítenek felénk. Ezáltal megelőzhetőek a tolatáskor bekövetkező ütközések.

 

Elektronikus menetstabilizátor

Az ESC rendszer vészhelyzetekben – például ha hirtelen ki kell kerülnie egy akadályt – automatikusan aktiválódik. A rendszer monitorozza a jármű oldalirányú gyorsulását és sebességét, az úttapadást és a kormánykerék szögét. A gyűjtött adatokat feldolgozza, és ha szükséges, a nyomaték megváltoztatásával és a fékrendszer működtetésével visszaállítja a jármű stabilitását.

 

Borulásgátló rendszer

A borulásgátló rendszer az ESC egy kiegészítő rendszere. A rendszer segít elkerülni a borulás kockázatát nagy sebességnél és megakadályozza a karosszéria dőlését alacsony sebességű kanyarodáskor.

 

Hill Holder

Lejtőn való induláskor rövid ideig fenntartja a féknyomást és megakadályozza a jármű hátragurulását anélkül, hogy a vezető a kézifékkel beavatkozna. Ezután a rendszer az induláshoz automatikusan kioldja a fékeket.

 

Elektronikus terhelés-ellenőrzés

Az ESC rendszerbe integrált elektronikus terhelés-ellenőrzés a jármű terhelési tulajdonságait számítja ki menet közben, nevezetesen az összsúlyt, valamint a tömegközéppont helyzetét. Ezen paraméterek alapján új beállításokat és beavatkozási határértékeket számít ki, és továbbítja azokat az ABS, ASR, ESC és borulásgátló rendszereknek, így azok a lehető leghatékonyabban tudnak működni.

 

Traction+

A Traction+ egy innovatív hajtásvezérlő rendszer, amely jobb hajtást biztosít a járműnek a csúszós felületeken. Ha az egyik hajtott kerék megcsúszik, a Traction+ az ESC rendszerrel együttműködve átirányítja a nyomatékot a legjobb tapadású kerékre. Így javul a jármű kezelhetősége és iránystabilitása.

 

Lejtmenet Asszisztens

A Lejtmenet asszisztens lehetővé teszi, hogy akár 50%-os lejtőkön a fék vagy gázpedál használata nélkül vezessen, így Önnek csak a kormányzásra kell koncentrálnia.

 

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS)

A sávelhagyásra figyelmeztető rendszert úgy tervezték, hogy rossz látási viszonyok között is képes legyen megállapítani, ha a jármű elhagyja a sávot, amelyben halad. Veszély esetén a rendszer akusztikus és vizuális jelekkel figyelmezteti a sofőrt a potenciális veszélyre.

 

Közlekedési jelzéseket észlelő rendszer (TSR)

A TSR a fedélzeti kamerát használva felismeri a sebességkorlátozó és előzést tiltó táblákat és azokat a fedélzeti kijelzőn megjelenítve figyelmezteti a sofőrt a korlátozásokra.

 

Országúti fényszórókat vezérlő rendszer

A rendszer automatikusan be- és kikapcsolja az országúti fényszórókat, így jobb látási viszonyokat biztosít és éjszakai vezetéskor a szembejövő járművek automatikus felismerésével és a fényszórók tompításával csökkenti a szemből érkező sofőrök elvakításának kockázatát.

 

Eső- és sötétedésérzékelő

Az esőérzékelő esőben aktiválja az ablaktörlőket és az eső intenzitásának megfelelően szabályozza sebességüket. A sötétedésérzékelő automatikusan bekapcsolja a tompított fényszórókat, ha a természetes fény nem biztosít megfelelő látási viszonyokat.

 

Tempomat sebességkorlátozóval

A tempomat segítségével a járművet a beállított utazási sebességen tarthatja. A sebességkorlátozóval beállítható a maximális utazási sebesség, így a vezetés biztonságosabbá válik és csökken a közúti szabálysértések kockázata. Előzéskor a gázpedál teljes lenyomásával a sofőr túllépheti a beállított értéket.

 

Gumiabroncs-nyomást figyelő rendszer (TPSM)

A rendszer folyamatosan ellenőrzi a gumiabroncsok nyomását és jelzi a nyomáscsökkenést a fedélzeti számítógépen.

Érdekli ez a jármű?

Áttekintés

Ducato platós alváz

Konfigurátor
Allítsa össze saját autóját
Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új járművét vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta járművét? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszereltség