Ducato Maxi

Kezdőár nettó Ft 7.961.000
(bruttó Ft 10.110.470)
Modellek

Áttekintés

Dízel - Metanol
130 - 177 LE / 85 - 130 kW
5.7 - 8,9 (l/100km)
4
Euro6d-TEMP
Kézi

Részletek

Design és Külső

Külső

Négy részre bontott orr

Az új lökhárító három különálló részből és a hűtőrácsból épül fel. Az elemek egymástól függetlenül leszerelhetők, így a karbantartás gyorsabban és költséghatékonyabban végezhető. Formáját úgy alakították ki, hogy maximális védelmet biztosítson. A forró sajtolással bevont hűtőrács rendelhető metálszürke és piano fekete színben.

LED nappali menetfények és fényszórók

A LED nappali menetfényeket és fényszórókat úgy helyeztük el, hogy ütközés esetén védve legyenek és 40%-kal hatékonyabban megvilágítást biztosítsanak.

 

Fényszórómosók

A nagynyomású vízsugárnak köszönhetően a visszahúzható fényszórómosók a lámpa teljes felületét tisztán tartják, így azok jobban megvilágítják az úttestet és biztonságosabbá teszik a vezetést.

 

Ködfényszóró

Az első lökhárító alján elhelyezett ködlámpák a maximumot nyújtják láthatóság tekintetében.

 

Fényvisszaverő szélvédő.

A külön rendelhető, kétrétegű, fémoxidokat tartalmazó Solex üvegből készült szélvédő érezhetően csökkenti a kabinba bejutó UV-sugárzást, így komfortosabbá teszi az utazást a jármű fedélzetén. Emellett napos időben csökkenti a jármű fogyasztását azáltal, hogy a légkondicionáló berendezést kevesebbet kell üzemeltetni.

 

Fellépő

A Ducato csomagtere a két kihúzható fellépőnek köszönhetően még könnyebben hozzáférhető. Egyikük hátul, míg a másik a jármű oldalán található. Mindkét fellépő csúszásgátló alumíniummal van bevonva és maximum 150kg-ig terhelhetőek.

 

Fékrendszer

A továbbfejlesztett fékrendszernek köszönhetően megnövekedett a teljesítmény és tartósság és csökkent a működés közbeni zajszint.

 

Felfüggesztés

7 különböző típusú hátsó felfüggesztés rendelhető: - 1 szimpla laprugós felfüggesztés - 1 „komfort” felfüggesztés szimpla laprugóval és stabilizátor rúddal - 1 dupla laprugós felfüggesztés - 2 dupla laprugós felfüggesztés, megnövelt hasmagassággal és stabilizátor rúddal, rendelhető 2500 kg-ig terhelhető hátsó tengellyel is - 1 kompozit anyagokból készített felfüggesztés, amely 15 kg-mal csökkenti a jármű tömegét, megnövelt hasmagassággal és stabilizátor rúddal - 1 önszabályozó légrugós felfüggesztés, rendelhető air-comfort változatban nagy terheléssel járó munkákra átalakított járművekhez

 

Tolatókamera

A hátramenetbe váltáskor bekapcsoló, 5”-os kijelzővel felszerelt tolatókamera egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi a tolatási manővereket.

 

Tolatóradar

Az ultrahangos tolatóradar hátramenetben válik aktívvá és szaggatott hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, ha a jármű akadályhoz közeledik.

 

Elektromosan állítható külső visszapillantó tükrök

A visszapillantó tükrök amellett, hogy a parabolikus kialakítású felületnek köszönhetően panorámaképet mutatnak a jármű mögötti területről, rendkívül praktikusak is, hiszen a kabin belsejéből elektromosan állíthatók.

 

Megerősített karosszéria

A jármű fő elemeit – például a karosszériát és a mozgó alkatrészeket – továbbfejlesztették ellenállóképesség, tartósság és megbízhatóság szempontjából.

Műszerfal és műszeregység

Techno vagy Classic? A Ducato két különböző műszerfallal rendelhető, amelyek nemcsak praktikusak, hanem elegáns stílusukkal tökéletes összhangban vannak a belső tér finom anyagaival. A szellőzők keretét a Techno műszerfalon ezüst, míg a Lounge verzión bronz bevonat borítja.

 

Táblagép- és okostelefon-tartó

Egyedi kialakításnak köszönhetően a többfunkciós tartókonzolon akár 10”-os okostelefonok és táblagépek is elhelyezhetők. Így irodáját mindenhova magával viheti.

 

Üléspad lehajtható asztallal

Az elöl utazók helyet foglalhatnak különálló üléseken vagy – a tágas kabinnak köszönhetően – egy üléspadon, melynek középső háttámlája praktikus asztallá alakítható. Mindkét konfiguráció 3-pontos biztonsági övvel és különálló fejtámlákkal van felszerelve.

 

Ülésborítás

A borítás elrejti az ülések tartóelemeit, illetve az első ülések alatt elhelyezett tárolórekeszeket.

 

Comfort-Matic robotizált sebességváltó

A Comfort-Matic robotizált váltó csökkenti a jármű üzemanyag-fogyasztását és károsanyag-kibocsátását, valamint elsősorban a városokban rendkívül komfortossá teszi a vezetést. Két (szekvenciális és teljesen automatikus) üzemmódban használható, így mindig kedvenc vezetési stílusát választhatja.

 

Raktérfal védőbevonattal

Lehetőséget kínálunk a raktér falának bevonására is műanyag védőpanelekkel. Igény szerint rendelhető középmagas vagy a raktérplafonig érő védőpanel.

 

250°-ban nyitható hátsó ajtók

A 250°-ban nyitható hátsó ajtók minden eddiginél egyszerűbbé teszik a be- és kirakodást, valamint optimalizálják a munkaterület méretét a szűk helyeken is. A speciális zsanéroknak köszönhetően az ajtók három állásban rögzíthetők.

 

Válaszfal

A raktér és a kabin igény esetén 2 hangszigetelt válaszfallal választható el. A külön rendelhető, ellenálló fém szerkezet megakadályozza, hogy hirtelen fékezéskor a szállított rakomány a kabinba hatolva megüsse a sofőrt.

 

Kivehető raktérvilágítás

A raktér praktikus plafonlámpákkal világítható meg, melyek szükség esetén kivehetők és hordozható elemlámpaként használhatók. A helyére visszahelyezve az elemlámpák akkumulátora automatikusan töltődik.

Érdekli ez a jármű?

Teljesítmény

Motorok

Megfelelő motor minden feladatra: dízel vagy gáz, hatékony üzemanyag-fogyasztás és alacsony károsanyag-kibocsátás, dinamikus és környezetbarát működés. A felváltás jelzővel felszerelt MultiJet motorok rendelhetők Start&Stop rendszerrel. Az összes manuális verzió 6-fokozatú sebességváltóval kerül legyártásra, speciális váltóáttételekkel a Maxi modellekhez. A FEL gomb megnyomásával optimalizálható a sebességváltás amikor a jármű tele raktérrel vagy lejtőn felfelé közlekedik.

Érdekli ez a jármű?

Gazdaságosság

Az Új Ducato verziók felhasználási profiljuknak megfelelően többféle speciális, alacsony fogyasztású és károsanyag-kibocsátású, dinamikus és környezetbarát motorral szerelhetők fel. Mindezen előnyöket a második generációs MultiJet dízelmotorok biztosítják. A gazdaságos üzemeltetést segítő Felváltás Jelző alkalmazás az alapfelszereltség része, a rendelhető Start&Stop rendszer segítségével pedig további jelentős üzemanyag-megtakarítást érhetünk el. A hatékonyság további optimalizálása érdekében az Új Ducato verziókhoz a tervezett használati módhoz igazodó váltókat kínálunk: A 115 LE-s verziókhoz 5 -fokozatú manuális váltót, míg a 130 LE-s, 150 LE-s és 180 LE-s MultiJet motorokkal felszerelt verziókhoz 6-fokozatú speciális váltóáttételű manuális vagy - igény esetén - 6-fokozatú Comfort-Matic robotizált automata sebességváltót, mely két üzemmódjával (szekvenciális és automata) minden vezetési stílushoz tökéletesen alkalmazkodik.

Érdekli ez a jármű?

Technológia és Biztonság

Uconnect™ Radio NAV rendszer Bluetooth®funkcióval, valamint AUX és USB csatlakozóval

A CD lejátszóval, 5”-os színes érintőképernyővel, Bluetooth® funkcióval és integrált navigációval felszerelt Uconnect™ Radio NAV rendszer kezelőszerveit a kormánykeréken helyezték el. A rendszer AUX és USB csatlakozói a pohártartó közelében kaptak helyet.

 

Hűtött tárolórekesz

A hűtött tárolórekesz hidegen tartja ételeit és italait, ha a légkondicionáló berendezés be van kapcsolva.

 

Automata légkondicionáló berendezés

A Ducato minden verziója felszerelhető manuális vagy automata légkondicionáló berendezéssel, mely a kabinban egyenletesen osztja el a levegőt.

 

Webasto

A Webasto Thermo Top „C” programozható fűtőberendezésnek köszönhetően a jármű akár 24 órával indulás előtt felfűthető. A fűtőberendezés rendelhető továbbá időzítő nélküli változatban.

 

Fűthető, rugós ülések

A Ducato ülései maximális komfortot biztosítanak. Az első ülések fűtése egyetlen gombnyomással bekapcsolható, míg a hidraulikus rugók és a rezgéstompító rendszer elnyeli a jármű mozgásából adódó rázkódásokat, így a kabinban az utazás egyenetlen terepen is kényelemben telik.

Biztonság

Elektronikus menetstabilizátor

Az ESC rendszer vészhelyzetekben – például ha hirtelen ki kell kerülnie egy akadályt – automatikusan aktiválódik. A rendszer monitorozza a jármű oldalirányú gyorsulását és sebességét, az úttapadást és a kormánykerék szögét. A gyűjtött adatokat feldolgozza, és ha szükséges, a nyomaték megváltoztatásával és a fékrendszer működtetésével visszaállítja a jármű stabilitását.

 

Borulásgátló rendszer

A borulásgátló rendszer az ESC egy kiegészítő rendszere. A rendszer segít elkerülni a borulás kockázatát nagy sebességnél és megakadályozza a karosszéria dőlését alacsony sebességű kanyarodáskor.

 

Hill Holder

Lejtőn való induláskor rövid ideig fenntartja a féknyomást és megakadályozza a jármű hátragurulását anélkül, hogy a vezető a kézifékkel beavatkozna. Ezután a rendszer az induláshoz automatikusan kioldja a fékeket.

 

Elektronikus terhelés-ellenőrzés

Az ESC rendszerbe integrált elektronikus terhelés-ellenőrzés a jármű terhelési tulajdonságait számítja ki menet közben, nevezetesen az összsúlyt, valamint a tömegközéppont helyzetét. Ezen paraméterek alapján új beállításokat és beavatkozási határértékeket számít ki, és továbbítja azokat az ABS, ASR, ESC és borulásgátló rendszereknek, így azok a lehető leghatékonyabban tudnak működni.

 

Lejtmenet Asszisztens

A Lejtmenet asszisztens lehetővé teszi, hogy akár 50%-os lejtőkön a fék vagy gázpedál használata nélkül vezessen, így Önnek csak a kormányzásra kell koncentrálnia.

 

Traction+

A Traction+ egy innovatív hajtásvezérlő rendszer, amely jobb hajtást biztosít a járműnek a csúszós felületeken. Ha az egyik hajtott kerék megcsúszik, a Traction+ az ESC rendszerrel együttműködve átirányítja a nyomatékot a legjobb tapadású kerékre. Így javul a jármű kezelhetősége és iránystabilitása.

 

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS)

A sávelhagyásra figyelmeztető rendszert úgy tervezték, hogy rossz látási viszonyok között is képes legyen megállapítani, ha a jármű elhagyja a sávot, amelyben halad. Veszély esetén a rendszer akusztikus és vizuális jelekkel figyelmezteti a sofőrt a potenciális veszélyre.

 

Országúti fényszórókat vezérlő rendszer

A rendszer automatikusan be- és kikapcsolja az országúti fényszórókat, így jobb látási viszonyokat biztosít és éjszakai vezetéskor a szembejövő járművek automatikus felismerésével és a fényszórók tompításával csökkenti a szemből érkező sofőrök elvakításának kockázatát.

 

Eső- és sötétedésérzékelő

Az esőérzékelő esőben aktiválja az ablaktörlőket és az eső intenzitásának megfelelően szabályozza sebességüket. A sötétedésérzékelő automatikusan bekapcsolja a tompított fényszórókat, ha a természetes fény nem biztosít megfelelő látási viszonyokat.

 

Tempomat sebességkorlátozóval

A tempomat segítségével a járművet a beállított utazási sebességen tarthatja. A sebességkorlátozóval beállítható a maximális utazási sebesség, így a vezetés biztonságosabbá válik és csökken a közúti szabálysértések kockázata. Előzéskor a gázpedál teljes lenyomásával a sofőr túllépheti a beállított értéket.

 

Gumiabroncs-nyomást figyelő rendszer (TPSM)

A rendszer folyamatosan ellenőrzi a gumiabroncsok nyomását és jelzi a nyomáscsökkenést a fedélzeti számítógépen.

Érdekli ez a jármű?

Típusok és kapacitás

Ducato személyszállító

Bizalmát már több, mint 35 éve megbízhatósággal és elkötelezettséggel háláljuk meg. Bármerre jár utasaival, az Ön útját saját utunknak tekintjük.

 

Ducato személyszállító

 • Ülések: max. 9
 • 2. és 3. üléssor: állítható és eltávolítható sorok
 • Csomagtér mérete(m3): 1,7 - 11,5

 

Ducato Panorama

 • Ülések: max. 9 
 • Különálló hátsó ülések barna műbársony kárpittal és fejtámlával.
 • Csomagtér mérete(m3): 1,6 - 2,5

Ducato áruszállító

Bizalmát már több, mint 35 éve megbízhatósággal és elkötelezettséggel háláljuk meg. Az Ön küldetése a mi küldetésünk: a 10000-nél is több verzióval törekszünk minden igényét kielégíteni, legyen szó személyszállításról vagy áruszállításról.

 

Ducato áruszállító

 • Külső hosszúság: 4963 - 6363 
 • Külső magasság: 2254 - 2779 
 • Raktértérfogat (m3): 8 - 17 
 • Raktér: Maximális hosszúság: 2670 - 4070
 • Raktér : Maximális magasság: 1662 - 2172 
 • Raktér : Hátsó ajtó szélesség: 1562
 • Raktér: Padlómagasság (üresen): 535 
 • Össztömeg (Kg): 2800 - 4250 

 

Ducato Duplakabinos furgon

 • Külső hosszúság:4963 - 5998
 • Külső magasság:2254 - 2534
 • Raktértérfogat (m3):5,5 - 10,5
 • Raktér: Maximális hosszúság:1480 - 2515
 • Raktér : Maximális magasság:1662 - 1932
 • Raktér : Hátsó ajtó szélesség: 1562
 • Raktér: Padlómagasság (üresen): 535-550
 • Össztömeg (Kg): 3300 - 3500
Érdekli ez a jármű?

Áttekintés

Ducato Maxi

Konfigurátor
Allítsa össze saját autóját
Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új járművét vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta járművét? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszereltség