Modellek

Áttekintés

Ducato Combinato

Dízel - CNG
4
Euro6d-TEMP
Kézi

Részletek

Külső

LED nappali menetfények és fényszórók

A LED nappali menetfényeket és fényszórókat úgy helyeztük el, hogy ütközés esetén védve legyenek és 40%-kal hatékonyabban megvilágítást biztosítsanak. A fényszórók rendelhetők a hűtőrács fényezésével egyező fekete vagy fehér színben.

 

Fényszórómosók

A nagynyomású vízsugárnak köszönhetően a visszahúzható fényszórómosók a lámpa teljes felületét tisztán tartják, így azok jobban megvilágítják az úttestet és biztonságosabbá teszik a vezetést.

 

Fellépő

A Ducato csomagtere a két kihúzható fellépőnek köszönhetően még könnyebben hozzáférhető. Egyikük hátul, míg a másik a jármű oldalán található. Mindkét fellépő csúszásgátló alumíniummal van bevonva és maximum 150kg-ig terhelhetők.

Fényezett ajtókilincsek

A sokoldalúság és funkcionalitás nem zárja ki a stílusos megjelenést. A tervezés során egyetlen részletet sem hagytunk figyelmen kívül. A karosszéria színére fújt kilincseknek köszönhetően jármű még esztétikusabban hat.

 

Komfort felfüggesztések

A pneumatikus vagy önszabályozó felfüggesztések gondoskodnak az utasok maximális kényelméről.

 

Hátsó kamera

A hátramenetbe váltáskor bekapcsoló, 5”-os kijelzővel felszerelt hátsó kamera egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi a tolatási manővereket.

Megerősített karosszéria

A jármű fő elemeit – például a karosszériát és a mozgó alkatrészeket – továbbfejlesztettük ellenállóképesség, tartósságát és megbízhatóságát szempontjából.

 

Tolatóradar

Az ultrahangos tolatóradar hátramenetben válik aktívvá és szaggatott hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, ha a jármű akadályhoz közeledik.

 

Sötétített ablaküvegek

A sötétített hátsó ablaküvegek garantálják az utasok nyugalmát a fedélzeten. A fényvisszaverő szélvédő csökkenti a kabint érő napsugárzást, még nagyobb kényelmet biztosítva.

Könnyűfém keréktárcsák

A Ducato soha nem rejtette el jellegzetes stílusát. Az új, matt fekete, 16”-os könnyűfém keréktárcsák még inkább kihangsúlyozzák az egyedi designt.

 

4 részre osztott orr a karosszéria színében

Az új lökhárító három különálló részből és a hűtőrácsból épül fel. Az elemek egymástól függetlenül leszerelhetők, így a karbantartás gyorsabban és költséghatékonyabban végezhető. Formáját úgy alakítottuk ki, hogy maximális védelmet biztosítson. Rendelhető a karosszéria fényezésével megegyező metál színekben vagy piano fekete színben szürke vagy fekete hűtőráccsal és fényszórókkal.

 

Elektromosan állítható külső visszapillantó tükrök

A visszapillantó tükrök amellett, hogy a dupla, parabola kialakítású lencséknek köszönhetően panorámaképet mutatnak a jármű mögötti területről, rendkívül praktikusak is, hiszen a kabin belsejéből elektromosan állíthatók.

Érdekli ez a jármű?

Tartozékok

Személyre szabhatja Ducato személyszállító exkluzív Mopar® tartozékokkal

 

HÁTSÓ SÁRFOGÓ - Ducato logóval. 2 darabos készletben.

 

16"-OS KÖNNYŰFÉMFELNI-KÉSZLET - Fiat logós díszsapkával. Csak a Light verziókhoz. Méretek: 16"x6,0" (ET68). 215/75R16C 116R gumiabroncsokhoz. A készlet négy darab könnyűfém felnit (374083080) és négy darab díszsapkát (1358877080) tartalmaz.

 

AUTÓRIASZTÓ - 2010 után gyártott Ducato verziókho

 

ELSŐ GUMISZŐNYEG - Egyrészes szőnyeg balkormányos változathoz.

Érdekli ez a jármű?

Belső tér

Utasülések

A Ducato Combinato komfortos és ergonomikus ülésekkel köszönti utasait. Az állítható fejtámlák az ülésekkel azonos anyagból készültek és mosható műszaki kárpit borítja őket.

 

Automata és az utasteret hűtő légkondicionáló berendezés

A Ducato minden verziója felszerelhető független hátsó légkondicionáló berendezéssel és fűtéssel: az utasok által állítható, speciális hátsó szellőzőnyílásoknak köszönhetően a berendezések egyenletesen tudják elosztani a levegőt az utastérben.

 

Műszerfal és műszeregység

Techno vagy Classic? A Ducato két különböző műszerfallal rendelhető, melyek nemcsak praktikusak, hanem elegáns stílusukkal tökéletes összhangban vannak a belső tér finom anyagaival. A szellőzők keretét a Techno műszerfalon ezüst, míg a Lounge verzión bronz bevonat borítja.

 

Hűtött tárolórekesz

A hűtött tárolórekesz hidegen tartja ételeit és italait, ha a légkondicionáló berendezés be van kapcsolva.

Webasto

A Webasto Thermo Top „C” programozható fűtőberendezésnek köszönhetően a jármű akár 24 órával indulás előtt felfűthető. A fűtőberendezés rendelhető továbbá automatikus, időzítő nélküli változatban.

 

Első ülések

A Ducato ülései maximális komfortot biztosítanak. Az első ülések fűtése egyetlen gombnyomással bekapcsolható, míg a hidraulikus rugók és a rezgéstompító rendszer elnyeli a jármű mozgásából adódó rázkódásokat, így a jármű kabinjában az utazás egyenetlen terepen is kényelemben telik.

 

UconnectTM Radio NAV rendszer Bluetooth®funkcióval, valamint AUX és USB csatlakozóval

A CD lejátszóval, 5”-os színes érintőképernyővel, Bluetooth® funkcióval és integrált navigációval felszerelt Uconnect™ Radio NAV rendszer kezelőszerveit a kormánykeréken helyeztük el. A rendszer AUX és USB csatlakozói a pohártartó közelében kaptak helyet.

Érdekli ez a jármű?

Motorok

Megfelelő motor minden feladatra: dízel vagy gáz, hatékony üzemanyag-fogyasztás és alacsony károsanyag-kibocsátás, dinamikus és környezetbarát működés. A felváltás jelző rendszerrel felszerelt MultiJet motorok rendelhetők Start&Stop rendszerrel. Az összes manuális verziót 6-fokozatú sebességváltóval szállítjuk, speciális váltóáttételekkel a a dízel és CNG üzemanyagrendszerű Maxi modellekhez.

140 Natural Power

Hengerűrtartalom: 2999 cm3

Típus: Dízel, 4 henger egy sorban

Befecskendezés: Elektronikusan vezérelt szekvenciás MPI befecskendezés kettős üzemanyag-rendszerrel, speciális elektronikus befecskendezőkkel a metán és benzin üzemanyagokhoz, turbófeltöltővel és levegőhűtővel.

Maximális teljesítmény: 136 LE (100 kW) 2730 ford./perc

Maximális nyomaték: 350 Nm 1500 ford./perc

Környezetvédelmi szint: Euro 6(B) CO2 kibocsátás (g/km): 222-238 Kombinált fogyasztás: 12,4 - 13,3 (m3/100km)

140 MultiJet2

Hengerűrtartalom: 2287 cm3

Típus: Dízel, 4 henger egy sorban

Befecskendezés: MultiJet Common Rail közvetlen befecskendezés turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Maximális teljesítmény: 140 LE (103 kW) 3,500 ford./perc

Maximális nyomaték: 350 Nm 1400 ford./perc

Környezetvédelmi szint: Euro 6(B) CO2 kibocsátás (g/km): 186-215 Kombinált fogyasztás: 7,1 - 8,2 (l/100km)

 

180 MultiJet2

Hengerűrtartalom: 2287 cm3

Típus: Dízel, 4 henger egy sorban

Befecskendezés: MultiJet Common Rail közvetlen befecskendezés turbófeltöltővel és levegőhűtővel

Maximális teljesítmény: 178 LE (130 kW) 3500 ford./perc

Maximális nyomaték: 400/450* Nm 1,500 ford./perc

Környezetvédelmi szint: Euro 6(B) CO2 kibocsátás (g/km): 178 - 206 Kombinált fogyasztás: 6,7 - 7,8 (l/100km)

Érdekli ez a jármű?

Biztonság

A Ducato egyet jelent az optimális biztonsággal és teljesítménnyel. A járművet a legmodernebb vezérlő és biztonsági technológiákkal szerelték fel.

 

Autonóm vészfék rendszer

Autonóm vészfék rendszer egy olyan integrált rendszer, amelynek célja, hogy megelőzzön vagy tompítson egy lehetséges ütközést. A rendszer egy kamera segítségével észleli az úttesten levő akadályokat, és figyelmezteti azokra a vezetőt, amennyiben a sofőr nem reagál, vészfékezésbe kezd.

 

Holttér figyelő rendszer

A hátsó lökhárítóba szerelt radarok segítségével a rendszer észleli a hátulról érkező járműveket, amelyek a holttérben haladnak, és azért nem láthatóak a tükörben.

 

Hátsó keresztirányú forgalomfigyelő rendszer

A rendszer tolatás közben a radarok segítségével észleli azon járműveket, amelyek oldalról közelítenek felénk. Ezáltal megelőzhetőek a tolatáskor bekövetkező ütközések.

 

Elektronikus menetstabilizátor

Az ESC rendszer vészhelyzetekben – például ha hirtelen ki kell kerülnie egy akadályt – automatikusan aktiválódik. A rendszer monitorozza a jármű oldalirányú gyorsulását és sebességét, az úttapadást és a kormánykerék szögét. A gyűjtött adatokat feldolgozza, és ha szükséges, a nyomaték megváltoztatásával és a fékrendszer működtetésével visszaállítja a jármű stabilitását.

 

Borulásgátló rendszer

A borulásgátló rendszer az ESC egy kiegészítő rendszere. A rendszer segít elkerülni a borulás kockázatát nagy sebességnél és megakadályozza a karosszéria dőlését alacsony sebességű kanyarodáskor.

 

Hill Holder

Lejtőn való induláskor rövid ideig fenntartja a féknyomást és megakadályozza a jármű hátragurulását anélkül, hogy a vezető a kézifékkel beavatkozna. Ezután a rendszer az induláshoz automatikusan kioldja a fékeket.

 

Elektronikus terhelés-ellenőrzés

Az ESC rendszerbe integrált elektronikus terhelés-ellenőrzés a jármű terhelési tulajdonságait számítja ki menet közben, nevezetesen az összsúlyt, valamint a tömegközéppont helyzetét. Ezen paraméterek alapján új beállításokat és beavatkozási határértékeket számít ki, és továbbítja azokat az ABS, ASR, ESC és borulásgátló rendszereknek, így azok a lehető leghatékonyabban tudnak működni.

 

Traction+

A Traction+ egy innovatív hajtásvezérlő rendszer, amely jobb hajtást biztosít a járműnek a csúszós felületeken. Ha az egyik hajtott kerék megcsúszik, a Traction+ az ESC rendszerrel együttműködve átirányítja a nyomatékot a legjobb tapadású kerékre. Így javul a jármű kezelhetősége és iránystabilitása.

 

Lejtmenet Asszisztens

A Lejtmenet asszisztens lehetővé teszi, hogy akár 50%-os lejtőkön a fék vagy gázpedál használata nélkül vezessen, így Önnek csak a kormányzásra kell koncentrálnia.

 

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS)

A sávelhagyásra figyelmeztető rendszert úgy tervezték, hogy rossz látási viszonyok között is képes legyen megállapítani, ha a jármű elhagyja a sávot, amelyben halad. Veszély esetén a rendszer akusztikus és vizuális jelekkel figyelmezteti a sofőrt a potenciális veszélyre.

 

Közlekedési jelzéseket észlelő rendszer (TSR)

A TSR a fedélzeti kamerát használva felismeri a sebességkorlátozó és előzést tiltó táblákat és azokat a fedélzeti kijelzőn megjelenítve figyelmezteti a sofőrt a korlátozásokra.

 

Országúti fényszórókat vezérlő rendszer

A rendszer automatikusan be- és kikapcsolja az országúti fényszórókat, így jobb látási viszonyokat biztosít és éjszakai vezetéskor a szembejövő járművek automatikus felismerésével és a fényszórók tompításával csökkenti a szemből érkező sofőrök elvakításának kockázatát.

 

Eső- és sötétedésérzékelő

Az esőérzékelő esőben aktiválja az ablaktörlőket és az eső intenzitásának megfelelően szabályozza sebességüket. A sötétedésérzékelő automatikusan bekapcsolja a tompított fényszórókat, ha a természetes fény nem biztosít megfelelő látási viszonyokat.

 

Tempomat sebességkorlátozóval

A tempomat segítségével a járművet a beállított utazási sebességen tarthatja. A sebességkorlátozóval beállítható a maximális utazási sebesség, így a vezetés biztonságosabbá válik és csökken a közúti szabálysértések kockázata. Előzéskor a gázpedál teljes lenyomásával a sofőr túllépheti a beállított értéket.

 

Gumiabroncs-nyomást figyelő rendszer (TPSM)

A rendszer folyamatosan ellenőrzi a gumiabroncsok nyomását és jelzi a nyomáscsökkenést a fedélzeti számítógépen.

Érdekli ez a jármű?

Flex Floor

Maximális sokoldalúság minimális megerőltetéssel

Válassza a FlexFloor verziót, és biztos lehet benne, hogy járműve minden igényéhez alkalmazkodni fog. A padlóra szerelt alumínium síneknek köszönhetően a belső teret tetszés szerint testre szabhatja. A speciális rögzítőrendszernek köszönhetően pedig az egyes ülések szabadon mozgathatók és áthelyezhetők.

Érdekli ez a jármű?

Áttekintés

Ducato Combinato

Konfigurátor
Allítsa össze saját autóját
Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új járművét vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta járművét? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszereltség